Specials

Bijzondere gebeurtenissen vragen om een speciale uitgave. De opening van een nieuw bedrijfspand bijvoorbeeld, een grootschalig publieksevenement of de introductie van een nieuw product.

Om deze en andere zaken op een relevante manier onder de aandacht te brengen, bij een groot publiek of juist onder een geselecteerde doelgroep, ontwikkelde FC Groningen Media de zogenaamde ‘specials’.

Een Special is een uitgave die volledig in het teken staat van een bijzondere gebeurtenis, activiteit, bedrijfspand, gebouwencomplex of product. Met heldere informatie, een stijlvolle inhoud, volledig afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en aansluitend bij de doelgroep.

alfa1Alfa-college
Een voorbeeld van een Special is het presentatieboekwerk van het Alfa-college in Groningen. Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe onderwijslocatie aan de Boumaboulevard, in oktober 2013, realiseerde FC Groningen Media een 140 pagina’s tellend boekwerk over het bijzondere gebouw en het nieuwe, ge├»mplementeerde onderwijsconcept.

Daarnaast verzorgde FC Groningen Media in het verleden ook presentatieboekwerken voor het nieuwe Martiniziekenhuis in Groningen en de nieuwe stadions van PEC Zwolle, AZ, ADO Den Haag en het stadioncomplex Euroborg in Groningen.

KNVB
Een opmerkelijke Special werd gerealiseerd voor de KNVB, bij het Europees Kampioenschap voetbal in 2004. Een glossy magazine over het toernooi en Oranje in een oplage van een miljoen exemplaren. Bij de introductie van Eredivisie Live verzorgde FC Groningen Media voor de abonneezender een speciale krant die in alle Eredivisiesteden werd verspreid.

Hanzehogeschool en La Vuelta
Andere bijzondere Specials werden verzorgd voor het Bloemencorso in Rijnsburg, diverse theaters in Nederland, de Nederlandse Toer Fiets Unie en vele anderen.
Daarnaast werden speciale kranten gerealiseerd ter gelegenheid van het 210-jarig jubileum van de Hanzehogeschool, bij de opening van het nieuwe paviljoen van het Zaans Museum, bij de start van de Vuelta in Assen en voor de verhuizing van Energiewacht in Assen.

FC Groningen Media is in staat ook voor uw bedrijf of organisatie een aansprekend naslagwerk, een stijlvolle krant of een bijzonder presentatieboekwerk te realiseren. Neem voor meer informatie contact op met onze projectmanager Roelof Jonkman.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed