Zakelijk

Een promotiekrant voor alle zakenrelaties of een stijlvol sponsormagazine. FC Groningen Media realiseerde de afgelopen jaren de nodige succesvolle uitgaven voor de zakelijke markt.

Een businessmagazine is bij uitstek het middel om uw relaties of sponsors extra onder de aandacht te brengen. Zowel bij een breed publiek als onder een geselecteerde, exclusieve doelgroep. Bovendien is het een effectief middel ter bevordering van de business-to-businesscommunicatie.

Een herkenbaar voorbeeld van een door FC Groningen Media geproduceerde zakelijke uitgave is De Hattrick. Hét magazine voor de businessclub van FC Groningen. De Hattrick verschijnt vier keer per jaar en heeft een prettige, zakelijke uitstraling en inhoud.

dgcc copyGlossy
Naast businessuitgaven voor diverse voetbalclubs realiseert FC Groningen Media jaarlijks ook een zakelijk magazine voor de BusinessClub van de Drentsche Golf & Country Club in Assen.

Daarnaast doen diverse bedrijven en instellingen graag een beroep op ons. Zo produceerde FC Groningen Media voor de Leidinggroothandel in Hoogezand een bedrijfsbrochure ter promotie van het 25-jarig jubileum. Andere voorbeelden zijn de jaarlijkse Glossy van Restaurant de Rooie Kater in Eelde en Zuidlaren of de presentatieflyer van GroeNoord Groningen.

Ook voor uw bedrijf of organisatie realiseren wij graag een zakelijke magazine of bedrijfsbrochure. Neem vrijblijvend contact met ons op via media@fcgroningen.nl of via 050-5878762 en vraag naar Roelof Jonkman of Christa Angenent.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed