Sport

Eén van de kernactiviteiten van FC Groningen Media is het realiseren van sportuitgaven voor diverse partners en opdrachtgevers. Seizoensgidsen, programmaboekjes of een promotiekrant: FC Groningen Media doet het graag én vooral goed.

Dankzij de vele opdrachtgevers in de sportwereld heeft FC Groningen Media zich in de afgelopen jaren kunnen ontwikkelen tot een ervaren mediapartner.

Partners
Enkele partners van FC Groningen Media zijn bijvoorbeeld de betaald voetbalorganisaties FC Groningen, De Graafschap en FC Emmen. Maar ook topamateurs als Haaglandia, Ter Leede en IJsselmeervogels doen graag een beroep op FC Groningen Media. Evenals d.v.v. Delft, DWV Amsterdam, Asser Boys, WVV Winschoten en vele anderen.

Hoewel voetbal een historische basis vormt, werkt FC Groningen Media niet alleen samen met voetbalclubs. Zo zijn ook diverse uitgaven geproduceerd voor onder andere basketballclub Donar, ijshockeyvereniging Hajé Flyers en de korfbalclubs PKC uit Papendrecht en ZKV de Meervogels uit Zoetermeer.

Hockeykrant
Daarnaast is ook de hockeysport een belangrijk segment. Na diverse uitgaven te hebben gerealiseerd voor AH&BC Amsterdam en HDM is FC Groningen Media in 2011 gestart met de Hockeykrant. Een fullcolour tabloid met nieuws, informatie en achtergronden over de hockeysport. Met een vleugje topsport, maar vooral veel aandacht voor de breedtesport, het verenigingsleven en maatschappelijke ontwikkelingen.

De Hockeykrant kent 10 regionale edities, die worden verspreid in clubhuizen van inmiddels meer dan 150 hockeyverenigingen. Kijk voor meer informatie op www.hockeykrant.nl.

FC Groningen Media is dus thuis in iedere sport en heeft partners op ieder niveau.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed