Magazine DelfSail 2016

Na zeven jaar is het weer zover: de zesde editie van DelfSail gaat van start. DelfSail 2016. Het grootste publieksevenement van Noord-Nederland. En bij zo’n topevenement hoort uiteraard ook een topmagazine.

Daarom realiseerde FC Groningen Media samen met het Projectbureau van DelfSail een stijlvolle glossy met daarin alle informatie over het mooiste nautische evenement van het jaar.

delfs1 copyTall Ships
In het magazine staan uiteraard de indrukwekkende Tall Ships centraal die vanuit alle werelddelen naar Delfzijl en Eemsmond komen. Evenals 180 klassieke schepen die samen de grootste vloot Varend Erfgoed van Nederland vormen.

Daarnaast vanzelfsprekend het volledige programma, de plattegronden, wetenswaardigheden en achtergronden, mooie verhalen uit heden en verleden, de organisatie, veiligheid, media en tal van andere onderwerpen die kenmerkend zijn voor DelfSail. Niet voor niets staat het evenement bekend als de ‘Sail met het warme hart’.

DelfSail 2016 wordt dan ook groots, prachtig en meeslepend. Want met fantastische schepen, 500 vrijwilligers, 600.000 bezoekers en de beste bands en artiesten gaat er in nautisch opzicht 5 dagen lang niets boven Groningen.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed