Hockeykrant sluit seizoen af

De laatste edities van De Hockeykrant zijn verschenen. Hockeykrant Amsterdam én Hockeykrant Rotterdam. Een mooie afsluiting van het seizoen 2015/2016.

In beide edities kijken we uitgebreid vooruit op de komende Olympische Spelen en de Road to Rio. Dit met alle beschikbare informatie over de voorbereiding van de Oranjeteams en de duels in Brazilië. Handig gepresenteerd in een helder schema.

coveradam-1 copyClubs
Vanzelfsprekend is er ook veel aandacht voor de clubs in de beide regio’s. In Hockeykrant Rotterdam: Spirit en Asvion, Victoria, Hoeksche Waard, Ommoord, HC Rotterdam, Pollux, Feijenoord, Spijkenisse, Barendrecht, DMHC, Capelle, Derby, Leonidas, Krimpen, De IJssel, Tempo ’34 en Bleiswijk.

In Hockeykrant Amsterdam belichten we de ontwikkelingen bij Hurley, Amsterdam, Xenios, Pinoké, VVV, Amstelveen, AMVJ, FIT, IJburg, Westerpark, AthenA, HIC en Myra.

De Hockeykrant is een uitgave van FC Groningen Media. Kijk voor meer informatie op www.hockeykrant.nl.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed