Voorjaarseditie De Hattrick

Het voorjaarsnummer van De Hattrick is verschenen. Hét businessmagazine van FC Groningen met nieuws, reportages en achtergrondartikelen over de sponsorrelaties van de Trots van het Noorden.

covhattIn de maarteditie besteden we veel aandacht aan de nieuwe zakelijke initiatieven van FC Groningen. Zoals de nieuwe Businessfietsclub FC De Hattrick’s, de lancering van de speciaalbierbar in de Essent Lounge, het innovatiecentrum, 90 minutes of marketing en de laatste updates.

ICT
Aangezien Noord-Nederland zich steeds meer profileert als een hotspot voor de ICT-sector stellen we een aantal Hattrick’s Clubleden voor die zich in dit segment onderscheiden. FlexVirtual, Speedbooks, Bossers & Cnossen en Vevida Webhosting.

Verder in dit nummer artikelen over Stork, Adviesburo Van der Plas, de fandag in Winkelcentrum Paddepoel, de activiteiten van de Business Club, het zakelijke nieuws in de rubriek Transfers, Tweets & Twitter, de Borrels op Locatie en het jaarlijkse Sportcafé bij Wensink Mercedes-Benz.

De Hattrick wordt verspreid onder alle zakelijke relaties van FC Groningen en geselecteerde bedrijven en instellingen in de noordelijke provincies. Businessmagazine De Hattrick is een uitgave van FC Groningen Media.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed