Jubileumkrant Playing for Succes

FC Groningen Media realiseerde in opdracht van Playing for Success Groningen een bijzondere jubileumkrant. Middenvelder Simon Tibbling nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Playing for Success is leren met een wow-factor. Geselecteerde kinderen in de leeftijdscategorie van 9 tot 14 jaar wordt door Playing for Success Groningen een unieke kans geboden om in een inspirerende leeromgeving te werken aan hun zelfvertrouwen en motivatie. Gedurende drie periodes per schooljaar worden verschillende groepen ontvangen in de Arjen Robben Skybox in Euroborg.

Ter ere van het 5-jarig jubileum van Playing for Success Groningen werd in samenwerking met FC Groningen Media een jubileumkrant uitgegeven met een oplage van 7.000 exemplaren. Daarin alle relevante achtergronden van dit initiatief en de ervaringen van kinderen, scholen en diverse vertegenwoordigers uit de Noordelijke onderwijswereld.

Lees verder op: http://www.fcgroningen.nl/home/nieuws/nieuwsbericht/artikel/tibbling-ontvangt-jubileumkrant-playing-for-success-groningen/

IMG_3464IMG_3455

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed