FC Groningen Journaal

Het derde nummer van het FC Groningen Journaal van dit seizoen is verschenen. De nieuwste uitgave van de huiskrant van de Trots van het Noorden kent dit keer alleen een Stadseditie.

In de maart-editie van het FC Groningen Journaal is er vooral veel aandacht voor clubmensen, die FC Groningen via de voordeur gaan verlaten of dit reeds hebben gedaan. Zo zijn er verhalen te lezen over en met technische manager Henk Veldmate, hoofdtrainer Erwin van de Looi en speler Johan Kappelhof.

fcgjouReportages
Verder een reportage over aanvoerder Rasmus Lindgren die samen met verzorger en groot Bowie-fan Diedrich Streuper de expositie ‘David Bowie is’ in het Groninger Museum bezocht.

Daarnaast nam Groby een kijkje bij zijn vriendjes in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, komt trainer Alfons Arts komt aan het woord over Jong FC Groningen en is er een nadere kennismaking met materiaalman Pieter Idema en fysiek-trainer Robbert de Groot.

Het FC Groningen Journaal is huis-aan-huis in de Stad Groningen bezorgd. Deze editie is ook online te lezen via onderstaande link.
http://view.publitas.com/db/fcgroningenjournaal-maart2016/page/1

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed