Kerstnummer De Hattrick

Het Kerstnummer van De Hattrick is van de pers. Hét businessmagazine van FC Groningen met nieuws, reportages en achtergrondartikelen over de sponsorrelaties van de Trots van het Noorden.

In de decembereditie blikken we uiteraard terug op de jaarlijkse Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland. De 29e editie van de netwerkbeurs trok maar liefst 25.000 bezoekers naar MartiniPlaza, waar FC Groningen zich samen met een groot aantal zakelijke relaties stijlvol presenteerde.

cov1Bevingschade
Blikvanger is een uitgebreid artikel over de aardbevingsproblematiek als gevolg van de gaswinning. Om gedupeerden bij te kunnen staan, bundelde een aantal leden van de Hattrick’s Club de krachten en startte het Steunpunt Bevingschade.

Vanzelfsprekend ook ruim aandacht voor de activiteiten van de Business Club, het zakelijke nieuws in de rubriek Transfers, Tweets & Twitter, de Borrel op Locatie en de uitkomsten van het zakelijke Hattrick’s Club Profiel.

Verder in dit nummer artikelen over Hoormann Projectinrichting, Friso Bouwgroep, Kuil Banden, Reym Groep, Fertifill, Hi-Fi Corner en Egberts Premium Store.

De Hattrick wordt verspreid onder alle zakelijke relaties van FC Groningen en geselecteerde bedrijven en instellingen in de noordelijke provincies. Businessmagazine De Hattrick is een uitgave van FC Groningen Media.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed