Nieuwe uitgave Contractspeler

Het decembernummer van ‘De Contractspeler’ is verschenen. Het periodieke magazine van de Vereniging van Contractspelers voor en over Nederlandse profvoetballers.

Op de cover prijkt voormalig FC Groningen-speler, tegenwoordig Feyenoorder, Eric Botteghin. Vanwege de geboorte van zijn zoon viert de Braziliaan dit jaar geen Kerst in zijn thuisland, maar komt zijn familie naar Nederland.

contractspeler_nExclusief
Het magazine De Contractspeler is exclusief voor de leden van de VVCS. FC Groningen Media verzorgt voor dit magazine de acquisitie en vervult een centrale rol binnen het proces van vormgeving, druk en verspreiding. Dit in samenwerking met projectpartners Kijf&Witte uit Leek en de SMG Groep uit Hasselt.

VVCS
De VVCS is de Nederlandse belangenorganisatie van profvoetballers. Naast de inzet en ondersteuning bij cao-onderhandelingen en contractbesprekingen, biedt de VVCS profvoetballers diverse studiemogelijkheden via de VVCS Academy. www.vvcs.nl.

Informatie
Voor meer informatie over de commerciële mogelijkheden om in dit magazine zakelijk te scoren, neem contact op met Ferry de Rooij.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed