Nieuwe edities Hockeykrant

Nog enkele duels, dan zit de eerste helft van het hockeyseizoen er op. Een mooi moment voor drie nieuwe edities van onze succesvolle Hockeykranten.

Zo is de eerste editie verschenen van Hockeykrant Groene Hart. Een gloednieuwe titel waarmee we nóg meer hockeyclubs bereiken. En uiteraard ook in deze krant veel aandacht voor de clubs in de regio. Zoals Qui Vive, Gouda, Alecto, Waddinxveen, HCRB, Rapid, Alphen, Alkemade, Nieuwkoop, Woerden, HV Abcoude en SMHC.

coverzogZuid&Oost Gelderland
Ook de nieuwe editie van de Hockeykrant Zuid&Oost Gelderland is van de pers gerold. Een vertrouwde krant met een nieuwe titel. Vorig jaar verscheen deze uitgave onder de titel Hockeykrant Arnhem/Nijmegen. Maar om nog meer clubs te kunnen bedienen, hebben we de regio iets vergroot. En daarbij hoort ook een nieuwe naam: Hockeykrant Zuid&Oost Gelderland.

Hockeykrant Oost-Brabant
En natuurlijk is het najaar niet compleet zonder een nieuwe uitgave van de Hockeykrant Oost-Brabant! Naast het nieuws over de Oranjeteams weer volop aandacht voor de Brabantse clubs. Wat te denken van O-Z, EMHC, Den Bosch, MOP, Cranendonck, Basko, Berlicum, Geldrop, Boxmeer, Civicum, Nuenen, Deurne, Don Quishoot, Oirschot, Helmond, Best én HCAS.

De Hockeykrant is een uitgave van FC Groningen Media. Kijk voor meer informatie op www.hockeykrant.nl.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed