Herfstnummer De Hattrick

De herfsteditie van De Hattrick is uit. Hét businessmagazine van FC Groningen. Met nieuws, artikelen en reportages over de sponsorrelaties van de Trots van het Noorden.

In dit nummer een uitgebreid verslag van de businesstrip naar Braga. Ruim 80 leden van de Hattrick’s Club reisden met de selectie naar Portugal voor de Europese ontmoeting tegen SC Braga.

coverhattoktHEALTH i PORT
Op de cover prijken Ayhan Tatlicioglu en Carl Blijd, de initiatiefnemers van de HEALTH i PORT. Een nieuw zakelijk platform in Euroborg op het gebied van zorg, research en innovatie dat partijen bijeen brengt om de kwaliteit en doelmatigheid van de zorgsector in Noord-Nederland te vergroten.

Verder aandacht voor het nieuwe Hattrick’s Club Profiel, de netwerkdag op Schiermonnikoog en de Businessborrel bij Bas Kwadraat. Vanzelfsprekend worden ook de nodige sponsorrelaties weer voorgesteld, waaronder de VMD Groep, Scholma Print & Media, BuroLicht, Sunoil en de opening van de EnTranCe.

De Hattrick wordt verspreid onder alle zakelijke relaties van FC Groningen en geselecteerde bedrijven in de noordelijke provincies.
Businessmagazine De Hattrick is een uitgave van FC Groningen Media.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed