Hockeykrant Gooi/Almere is uit!

De nieuwe editie van de Hockeykrant Het Gooi/Almere is verschenen. De eerste uitgave van het seizoen. Met volop nieuws en reportages over de hockeyclubs in de regio Het Gooi/Almere.

In deze editie blikken we alvast voorzichtig vooruit op Rio 2016. Dat is niet voor niets want voor de hockeymannen- en vrouwen van Oranje staat dit seizoen bijna volledig in het teken van de Olympische Spelen. Dat weet ook Philip Kooke, hockeycommentator van de NOS. In een uitgebreid interviewartikel geeft hij zijn visie op Oranje, de Spelen en de toekomst van het hockey.

coverGAClubs
In de Hockeykrant Het Gooi/Almere uiteraard weer veel aandacht voor de clubs in de regio. We bezochten het nieuwe clubhuis van Weesp, spraken met Gooische-coach Peter Hortulanus over zijn missie en vroegen naar de ambitie van Robert van de Peppel die terugkeerde bij de mannen van Laren.

Verder aandacht voor Naarden, Almeerse HC, Spanderbosch, MHC Lelystad, Hilversum, Baarn, Huizen, Muiderberg, Buitenhout, Zeewolde, Almere en HC Loenen. En natuurlijk Sportiviteit & Respect en de nieuwe initiatieven van de KNHB.

De Hockeykrant is een uitgave van FC Groningen Media. Meer info lees je op www.hockeykrant.nl. Op de deze website zijn alle edities ook online te lezen.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed