Seizoengids Amateurconvenant

De vierde editie van ‘Trots op het Noorden’ is van de pers gerold. Dé seizoengids van het Amateurconvenant FC Groningen. Een prachtig naslagwerk voor het noordelijke amateurvoetbal.

In het 223 pagina’s tellende magazine is er volop aandacht voor het amateurvoetbal in Noord-Nederland en worden alle 198 amateurpartners/clubs belicht. Daarnaast bevat de gids veel informatie over de doelen van het Amateurconvenant, ontwikkeling van jeugdspelers, kennisdeling, regionale voetbalscholen én een handige jaarplanning.

ac3 copyMet de seizoengids  is een tastbaar naslagwerk gecreëerd voor het Amateurvoetbal in Noord-Nederland. Hierdoor wordt de communicatie tussen de leden van het Amateurconvenant FC Groningen vergemakkelijkt en ontstaat er een mooie vorm van kennisdeling.

Amateurconvenant
FC Groningen is trots op het Noorden en trots op haar amateurpartners. Door middel van het Amateurconvenant wil de club het algemene voetbalniveau en de voetbalbeleving in Noord-Nederland stimuleren. Bij het Amateurconvenant FC Groningen zijn bijna 200 verenigingen uit Groningen, Drenthe en Friesland aangesloten. www.amateurconvenant.nl.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed