Openingsmagazine De Klinker

De Klinker is Klaar! Dat is de titel van een bijzonder magazine over het nieuwe Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Een stijlvolle glossy, geproduceerd door FC Groningen Media.

klink1Winschoten is sinds kort een fantastisch Cultuurhuis rijker. In het centrum van de stad is Cultuurhuis De Klinker verrezen. Met een theater, filmzaal, bibliotheek, lokale omroep, kunstencentrum en diverse horecafaciliteiten.

Het Cultuurhuis wordt op 18 september officieel geopend. Ter gelegenheid van deze opening produceerde FC Groningen Media in samenwerking met de gemeente Oldambt een bijzonder magazine. Met een passende titel: ‘De Klinker is Klaar!’.

Deze uitgave is verschenen in een oplage van 1000 exemplaren en wordt verspreid onder relaties van de gemeente Oldambt en alle relevante partijen die hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het mooiste Cultuurhuis van de regio.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed