Nieuw: Hockeykrant Eindhoven

De eerste editie van de Hockeykrant Eindhoven is van de pers gerold. 24 pagina’s boordevol hockeynieuws en clubreportages in fullcolour.

In de Hockeykrant Eindhoven een uitgebreide vooruitblik op de finales van de Euro Hockey League, die van 16-21 april worden gespeeld bij Oranje Zwart in Eindhoven.

coverendhoven2Clubs
Daarnaast besteden volop aandacht aan vele clubs in de regio. Hockey Geldrop, HC Helmond en Hockeyclub Basko bijvoorbeeld, maar ook het 70-jarig bestaan van MHC Best. Evenals HCAS in Asten, HCN uit Nuenen, Hockeyclub Cranendonck, MHC Deurne, studenten-hockeyclub Don Quishoot uit Eindhoven en HC Oirschot.

En zoals u van ons gewend bent ook in deze editie weer het G-Hockey en de activiteiten van de Dirk Kuyt Foundation, Sportiviteit & Respect, de nieuwe initiatieven van de KNHB en het komende WK Hockey in Den Haag. Kortom, weer een fijne editie barstensvol hockey.

De Hockeykrant Eindhoven wordt verspreid bij hockeyclubs in de regio Eindhoven. Half april is deze uitgave ook online te lezen op hockeykrant.nl. De Hockeykrant is een uitgave van FC Groningen Media.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed