Voorjaarseditie De Hattrick

Het maartnummer van De Hattrick ligt op de mat, het businessmagazine van FC Groningen. Prominent op de cover: Bert Middel. De voorzitter van de Raad van Commissarissen geeft in een openhartig interview zijn visie op de Trots van het Noorden en de rol van de club in Noord-Nederland.

coverhattrickmaartVerder ruim aandacht voor de activiteiten van de Businessclub, het zakelijke nieuws in de rubriek Transfers, de zonnecentrale Euroborg, Tweets & Twitter en een uitgereide reportage in de Vriendenbox van FC Groningen.

Daarnaast artikelen over Het Bakkerscafé van Borgesius, HLB Nannen, Match-Groningen, het partnerproject met Jellow, Smurfit Kappa Twincorr, de sponsor-belevenissen van Gert ‘Fiat’ Sanders, de Dekens Groep, de WOZ-adviezen van John Schokker en het bezoek van Robbert Klaver aan Teuben Transport in Ter Apel.

De Hattrick wordt verspreid onder alle zakelijke relaties van FC Groningen en geselecteerde bedrijven en instellingen in de noordelijke provincies. De Hattrick is een uitgave van FC Groningen Media.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed