Nieuwe Hockeykrant Breda/Tilburg

De nieuwe editie van de Hockeykrant Breda/Tilburg is verschenen. 40 pagina’s hockeynieuws in fullcolour. Natuurlijk met een vooruitblik op het WK Hockey en de EHL, die van 16-21 april wordt gespeeld bij Oranje Zwart in Eindhoven.

Daarnaast volop aandacht voor de ontwikkelingen bij HC Tilburg, DES Kaatsheuvel, PUSH, MHC Goirle, Zwart-Wit, Etten-Leur, HC Breda, Were Di, Hockeyclub Waalwijk, MHC Teteringen, Waranda Oosterhout, Liberty, HC Prinsenbeek en de Madese Hockeyclub. En niet te vergeten: het G-Hockey en de activiteiten van de Dirk Kuyt Foundation, de vele nieuwe initiatieven van de KNHB en de WK Clubdag.

De Hockeykrant Breda/Tilburg is verspreid bij hockeyclubs in Zuid-West Brabant. Deze uitgave is binnenkort ook online te lezen op www.hockeykrant.nl.

De Hockeykrant is een uitgave van FC Groningen Media, in samenwerking met Doelpunt Media.

FacebookTwitterGoogle+Delen

Comments are closed